Ποιοι είμαστε

Ως επιχείρηση δραστηριοποιούμαστε από το 1998. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση τόσο στην κατασκευή, όσο και την επισκευή κλειδιών αυτοκινήτου, με immobilizer και τηλεχειρισμό, αλλά και τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες.
Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Προγραμματίζουμε κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ακόμα και αν υπάρξει απώλεια όλων των αυθεντικών καθώς διαθέτουμε την τεχνογνωσία που μας καθιστά δυνατούς να τα αναδημιουργήσουμε μέσω του εγκεφάλου.

Κατασκευάζουμε κλειδιά παντός τύπου. Το προσωπικό μας είναι ικανό να ξεκλειδώσει κάθε είδους τύπο κλειδαριάς και να πραγματοποιήσει ανοίγματα σπιτιών και αυτοκινήτων διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της περιουσίας σας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα κλειδιών IMMOBILIZER αλλά και τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών των προαναφερόμενων για την όσο καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Λόγω της πολύχρονης εξειδίκευσής μας στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για να προστατεύσετε τον χώρο σας και να αναβαθμίσετε την θωρακισμένη σας πόρτα με αδιάρρηκτα συστήματα.